15 Şubat 2017 Çarşamba

NEDİR BU "HOBBY İSTANBUL"


Biliyorsunuz instagram da bir "Hobby İstanbul" dur dolaşıp duruyor. Nedir bu Hobby İstanbul, nereden çıktı kısaca anlatmak istiyorum. 

Ben yaklaşık bir senedir etkinlik düzenlemek istiyordum. Ama bu tek bir etkinlik değil sürekliliği ve konusu olan etkinlikler olmalıydı. Hobi severler buluşacak ise onlara üretmek yakışır ve hem sohbet etmeli hem de üretmelilerdi! 


Öncelikle ne yapabileceğimizi görmek için instagramdan yaptığım paylaşıma ilgi gösteren arkadaşlarla bir grup kurdum. Planlar yaptık, buluşmak için tarihler belirledik ama olmadı, aradan aylar geçti ve Saadet hanım "Sömestir tatilinde İstanbuldayım haydi bir etkinlik yap da buluşalım" dedi. Grubumuzda tamam deyince yine yeniden planlar yapıldı. Bu sefer etkinliği gerçekleştirmeye kararlıydık. 

Tabi bu kadar hünerli hanım buluşacaksa bu etkinliğin bir ismi olmalıydı. Etkinlik ismimizin ilham kaynağı sevgili Emel (Hobizen / byml) oldu. Emel ile blog yazmaya başladığımdan beri tanışıyoruz, hani bazı insanlar vardır birden hayatınıza girer, bir dokunur, aydınlanmanıza yardımcı olur ve giderler. Yıllar önceki ilk buluşmamızda Emel'den öğrendiğim şeyler için ona minnettarım. Etkinliğe katılamasa da etkinlik ismine ilham kaynağı olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. 

Sponsor neyin nesidir derseniz! Hobby İstanbul etkinlikleri konulu etkinlikler olduğu için etkinliğin konusuna göre sponsorlu / sponsorsuz gerçekleşecek tamamen serbest etkinliklerdir. 


Bu etkinliğimizin konusu örgü olduğu için Nako İplikleri bize destek oldu ve katkılarıyla çok güzel bir gün geçirdik. 

İşte kısaca "Hobby İstanbul" budur :)

Bitirebilirsem bir sonraki etkinliğimizin yayını olacak inşallah


Sevgiler, 
Hande Erdede  

   




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder